Eric Molegraaf
Interieuren ontwerpen en bouwen is mijn passie. Hierbij maak ik gebruik van mijn brede achtergrond en ervaring. Ik ben opgeleid in elektrotechniek en scheepsinterieurbouw. Mijn loopbaan ben ik gestart bij een groot jachtbouwbedrijf in Oss. Daar heb ik ervaren hoe belangrijk het is om op de millimeter nauwkeurig te werken en de ruimte van een interieur optimaal te gebruiken. Deze periode heeft ook mijn fascinatie voor het niet alledaags toepassen van materialen versterkt. Vanuit mijn vakmanschap werk ik altijd met materialen en producten van hoogwaardige kwaliteit.

Ik streef altijd naar de ultieme combinatie van vorm en functie.De functionaliteit van uw interieur staat daarin voorop. Wat zijn uw wensen? Hoe wilt u een ruimte gaan gebruiken? Dat is leidend voor mijn ontwerpen. Ik zoek daarin de vorm die de ruimte optimaal tot zijn recht laat komen. Daarbij kijk ik naar de totale binnenruimte. Uw woonkamer, keuken of kantoor staan immers nooit op zichzelf, maar vormen een integraal onderdeel van de totale binnenruimte. Ook de verbinding met de buitenruimte is van belang. Bijvoorbeeld een woonkamer met aangrenzend terras.

Ik help u met uw interieurvraag. Of u nu een restyling wilt voor uw winkel of praktijk. Een ontwerp voor de inrichting van uw luxe appartement. Of op zoek bent naar een uniek en op maat gemaakt meubel. Ook het begeleiden van uw verbouwing kunt u aan mij overlaten.

U weet bij mij altijd waar u aan toe bent. Het financiŽle plaatje is duidelijk voordat ik aan de slag ga met uw interieur. U krijgt geen nare verrassingen achteraf. Ik verras u liever met de mogelijkheden van uw interieur.

Eric Molegraaf

Verkozen tot
JongMKB-er van het jaar 2012