Appartement Nijmegen, 2007

Opdracht: Ontwerp een interieur voor een nieuwbouw appartement met een casco oplevering, de indeling is vooraf bepaald.

Oplossing: Uitgangspunt voor mijn ontwerp was het creŽren van een eenheid met een bijzonder rustige uitstraling. Deze eenheid is ontstaan door in alle ruimten, die op één etage liggen, consequent dezelfde materialen en details te gebruiken.

Aanpak: Tussen de badkamer en de slaapkamer is een opening in de muur aangebracht. Hierdoor krijgt de inpandig gelegen badkamer daglicht en uitzicht over de Waal. De woonkamer heeft een zwevend plafond met daarachter  indirecte verlichting. Hierdoor ontstaat een fraaie afwerking voor gordijnen. Op de vloer van het appartement zijn rubber tegels van Leoxx gelegd om de geluidsreductie te bewaken. De meubels en binnendeuren heb ik uitgevoerd in eikenhout gecombineerd met hoogglans lakwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
123456789